Fabrikant
Categorieën

PU giethars 2 x 500ml

PU giethars 2 x 500ml
Merk: Modelbrouwers
Modelbrouwers
Model: mb7704
Beschikbaarheid: 9
Prijs: € 39,66
Excl. BTW: € 32,77
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

PU giethars 2 x 500ml

Modelbrouwers.nl (MB) resin en siliconenrubber gietmaterialen! Zowel de rubber als de resin is van een dunne gietkwaliteit zodat luchtbubbels alle mogelijkheid heeft om te ontsnappen zonder dat er een vacumeer machine aan de pas hoeft te komen.

- Twee componenten 1:1 giethars, 500g + 500g
- Shore D73
- Kleur geel


Het maken van een blok/giet mal:

Stap 1:
Zorg dat de modellen en rubber opgewarmd zijn tot minimaal kamertemperatuur, en zorg dat de verdere materialen klaar staan voor gebruik (gietbak, roerstaaf, maatbekers, handschoen, weegschaal enz…)

Stap 2:
Maak een bak waar u het model inlegt en de rubber ingiet, maak bijvoorbeeld een bak van polystyreen / plastic card zodat u de bak zelf niet hoeft voor te bewerken met een porieverzegel materiaal. Neem het model en leg dit in de bak. NOOT. bij een poreus model b.v. onbewerkt gips, hout, steen moet u het model eerst voorstrijken met een porieverzegel materiaal, laat dit eerst uitharden voordat u aan de volgende stap begint

Stap 3:
Weeg de verhoudingen van de MB Additie 13 nauwkeurig af en roer deze massa goed door elkaar (vergeet niet de randen en de bodem bij het mixen). Wanneer er een homogene massa met een Transparante kleur is ontstaan giet u het gemixte product in de bak met het model. NOOT: Gebruik het laatste beetje gemengde rubber uit uw maatbeker niet, dit voorkomt problematische uitharding van de mal. Giet langzaam en met een dunne straal vanuit een hoek zodat er zo weinig mogelijk luchtbellen ontstaan. Laat de rubber uitharden conform de beschreven tijden en u hebt prachtige blokmal waarbij geen steunkap nodig is.
 

 

 

 

Hars is ongeopend en in het donker bewaard minimaal 1 jaar houdbaar.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Aanbiedingen
Modelbrouwers © 2024