Fabrikant
Categorieën

10 x Reserve microroller 19 x 9mm

10 x Reserve microroller 19 x 9mm
Merk: Modelbrouwers
Modelbrouwers
Model: mr0004
Beschikbaarheid: 45
Prijs: € 7,75
Excl. BTW: € 6,41
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

10 x Reserve microroller 19 x 9mm

Gebruiksaanwijzing Mini Patent Verfrollertje.
Is in 10 seconden weer schoon en droog
 
Gefeliciteerd met de aanschaf van dit kleine stukje gereedschap, waarmee u moeiteloos zeer strak en snel kunt schilderen, lijmen, sjabloneren, inkt uitrollen, zelfs acrylaatkit, enz. Het enige wat u nodig heeft is een stukje keukenpapier, een stukje aluminiumfolie en u kunt aan de slag. U kunt hiermee rollen alle soorten Verf, ook alles op 2 componentenbasis, Lijmen, Inkten, kitten , alles op water en terpentinebasis, thinner en acetonbasis zelfs witte houtlijm en schuim constructielijm is geen probleem, epoxy, polyester en kitten kan u met dit super rollertje zeer goed uitrollen.
Na het aanbrengen (rollen) van lijm, epoxy en polyester en 2 componenten meteen 15 seconden schoonspoelen in het potje met het gaasje.
De gemakkelijkste manier om hier mee aan de slag te gaan is als volgt.
Leg een velletje keukenpapier naast u neer en een stukje aluminiumfolie, de aluminiumfolie even in elkaar drukken en dan weer recht strijken zodat het een beetje ruw wordt.
Doe nu een klein beetje verf, lijm, of iets anders op de folie, en rol dit een beetje uit met uw verfrollertje zodat hij helemaal bedekt is, en u kunt aan de slag.
Werkt u met inkt, rol het rollertje gewoon over het stempelkussen, zorg wel dat er genoeg inkt in het kussentje zit.
Als er niks meer op het verfrollertje zit gewoon weer over de folie of het kussentje halen en hij is weer vol.
 
Belangrijk:

U hebt een stukje gaas bijgeleverd gekregen, doe dit in het potje waar u de terpentine of het water in heeft zitten, dit stukje gaas zorgt samen met het magneetje wat in het verfrollertje zit ervoor dat het Teflonschuim zeer snel schoon is.

Bent u klaar met schilderen of lijmen rol dan het rollertje gedurende 10 seconden snel over het gaasje heen en weer  in het potje met de vloeistof met een zogenaamde locomotief beweging, zie   Schoonmaken  daarna goed over het keukenpapier rollen ook de zijkant afvegen en hij is weer droog en schoon voor het volgende klusje.

 Wij wensen u veel schilderplezier toe.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:



Aanbiedingen
Modelbrouwers © 2024