Modelbrouwers.nl modelbouw
http://modelbrouwers.nl/phpBB3/

Terug van (nooit?) weggeweest
http://modelbrouwers.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=51131
Pagina 1 van 1

Auteur:  Jadefalconguard [ do 02 aug, 2018 0:58 am ]
Berichttitel:  Terug van (nooit?) weggeweest

Hallo iedereen, niet echt nieuw, maar al een heeeeel lange tijd niet meer actief geweest op dit forum, dus wellicht is een nieuwe introductie op zijn plaats :)

Ik ben dus Geert en de rare nick komt van het bordspel Battletech die ik jaren heb gespeeld (en ja, ik beken, ook het clickx gedrocht van mechwarrior achteraf) en is de naam van een regiment van mijn clan, de Jade Falcons.

Is dus ook een heel mooi brugje naar wat ik meestal b(r)ouw, 'Mechs ... en Sci Fi in het algemeen maar dan meestal vliegende dingen. Hoewel ik een hele periode ook de Zoids van Kotobukiya heb gemaakt (en nog een paar heb liggen). Heel af en toe waag ik me aan 'echt' spul, militaire luchtvaart maar daar loop ik meestal vast op de "fouten" die de meeste kits hebben, loop ik in de aftermarket val en verlies ik zo'n beetje de fun van een kitje te maken en de fantasie en eigen verbeelding te gebruiken .... maar zo af en toe zit er toch nog eens een vliegding tussen die ik als kind niet kon maken of krijgen.

Ben een hele tijd weg geweest omdat ik een zestal jaar terug opnieuw begonnen ben met RC vliegen en dat heeft wel wat voorrang op de plastiek ... maar je ziet, alles komt terug ;p

Wellicht tot binnenkort op het forum

G

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/